Kako sniziti holesterol i trigliceride prirodnim putem. Video instrukcije
Assign a 'primary' menu
Snizite holesteril i trigliceride

Kako sniziti holesterol i trigliceride prirodnim putem

Smuti protiv visokog holesterola i triglicerida

Recept za pripremu smutija

Potrebno:

  1. pola limuna
  2. pola grejpfruta
  3. cijela narandža
  4. đumbira po ukusu
  5. jedan decilitar maslinovog ulja
  6. dva decilitra vode i malo leda
  7. Ramslin kapi

Sve sastojke osim Ramslin kapi dodati u blender ili procesor hrane. Vrijeme blendiranja zavisi od snage i brzine vašeg aparata. Nemojte blendirati predugo da se od trenja smuti ne bi počeo zagrijavati.
Kada dobijete jednoličnu i tečnu masu, prespite u čaše i dodajte 20 do 30 Ramslin kapi. 

​Svi sastojci ovog smutija pomažu regulaciji holesterola i triglicerida, ali ako nemate vremena da pripremate svaki dan 3x dnevno, možete koristiti 20 do 30 Ramslin kapi pomješanih sa malo vode.

Više informacija o Ramslin kapima možete naći na http://ramslin.com. Ramslin kapi se mogu kupiti u svim bolje opremljenim apotekama ili narućiti putem interneta na https://drhasanagic.com

SMUTI ZA JETRU

OVAJ SMUTI TAKOĐE POSPJEŠUJE FUNKCIJE JETRE I PREPORUČUJE SE OSOBAMA SA CIROZOM, HEPATITISOM I MASNOM JETROM. LAKO I BRZO SE VARI ŠTO OLAKŠAVA I POSPJEŠUJE FUNKCIJE JETRE.

About the Author Vedran Hasanagic

MD. AM. Herbalistike i aromaterapije Kompletna biografija Vedrana i Mirjane na: hasanagic.com. Sve informacije na web sajtu su informativnog karaktera prenešene iz drugih medija i mojih istraživanja naučne dokumentacije, knjiga kao i mog ličnog iskustva. Mišljenja i savjeti dani na ovom web sajtu ne znače da će biti primjenjljivi na drugim osobama. Korištenje i doziranje suplemenata su vaša lična odluka i odluka medicinskog osoblja koje vodi vaš slučaj. Prije korištenja bilo kojeg od mojih savjeta konsultujte se sa ljekarom ili drugim medicinskim osobljem kao i uputama sa pakovanja suplemenata koje koristite.

follow me on: